محل تبلیغات شما

بهترین روش طبخ ماهی کدام است؟ دكتر ابراهيم خادم، متخصص طب سنتي و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: طبيعت گوشت ماهي سرد و تر است. البته ماهيان دريا و آب شور به نسبت ماهيان آب شيرين از جمله قزل آلا، سردي و رطوبت كمتري دارند. طبيعت گوشت ماهي نمك سود از هر نوع كه باشد، گرم و خشك است.

15995123 وي اظهار داشت: بهترين روش مصرف ماهي، كباب كردن آن است كه سبك تر و هضم آن براي معده سهل تر از نوع سرخ كرده آن در روغن است. ضمن اينكه خوردن ماهي سرخ شده در روغن باعث ايجاد تشنگي شده و دير از معده خارج مي شود. حتما بخوانید طرز تهیه ماهی کبابی وي در ادامه گفت: در آموزه هاي حكماي طب سنتي ايران آشاميدن آب زياد بلافاصله بعد از خوردن ماهي و نيز مصرف ماهي همراه باشد يا تخم مرغ مكرراً نهي شده و اين موارد را ايجاد كننده بيماريهاي مزمن دانسته اند. وي خاطرنشان كرد: افرادي كه داراي مزاج سرد و تر مي باشند بهتر است گوشت ماهي را همراه با چاشني هاي گرم از جمله زنجبيل پرورده، گلپر، آويشن و … مصرف نمايند. وي تأكيد كرد: افرادي كه با خوردن ماهي دچار حالت تهوع مي شوند، مصرف آب به يا آب زيره بسيار مفيد است. اين متخصص طب سنتي گفت: بسياري از افراد به اشتباه طبيعت ميگو را نيز مانند ماهي، سرد مي دانند و حال آنكه طبيعت ميگو، گرم و تر مي باشد. حتما بخوانید طرز تهیه ماهی کبابی وي در پايان گفت: ميگو دير هضم بوده و سكنجبين، شربت انار و سركه به عنوان مصلحات آن درنظر گرفته مي شود

 

بهترین روش طبخ ماهی کدام است؟

ماهي ,مي ,تر ,آب ,وي ,كه ,طب سنتي ,خوردن ماهي ,و تر ,گوشت ماهي ,تهیه ماهی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها